Nicole

Är det så här det känns och va lycklig?

Publicerad 2008-12-31 13:12:27 i ,

God morgon! SIsta dagen på året, skönt att få kliva in i ett nytt år. Det blir mysigt. MIna planer för dagen berättade jag ju om igår. Så det ska jag inte skriva nånting om idag. Men jag ahde tänkt att hoppa i duschen nu för jag ska snart gå ut med Egnoz. Eller jag ska städa mitt rum först sen ska jag duscha sen träffa henne. Aja spela roll. Jag har tänkt lite och det är ju nsart ett nytt år. Vore det inte lite kul med en ny header då? Jo det tycker ivarjefall jag. Så jag ska försöka göra en ny. För jag har tröttnat så på min. Den är så tråkig och inte nå fantasi full alls. SÅ jag tänkte göra om den, sen hur det blir får vi se senare. Jag tänkte även ändra färger. Jag har ju haft lila och grå nu. Så jag tänkte försöka hitta nån bild som jag kn ha som bakgrund helst i svart sen så tänkte jag ha nån nyans av rosa eller nåt. Ja vi får se hur det blir. Men det tänker jag inte fixa idag, för idag så har jag fullt upp med lite allt möjligt. Men nu ska jag städa lite i mitt rum sen hoppa in i duschen så vi hörs senare. Hejdå.

Ego girl?

Puss&Kram/nicole,

Lay all your love on me

Publicerad 2008-12-30 23:13:57 i Livet,

Godkväll! Ja näst sista dagen på detta år, och hur känns det? Jo det känns väl som vilken dag som helst. Men man brukar nog inte känna sig nå speciellt, så här innan nyår. Eller det gör ivarjefall inte jag. För på Nyår får man inga presenter som man får på Julafton. Så jag är ju helt klart mer förhoppningsfull inför julen. Men ja Nyår ska också bli kul. Jag ska fira lite med min familj men mest med mina vänner. VI ska typ va lite här hemma och sen vara ute och typ träffa lite folk. Fast vid tolv slaget så ska vi vara här hemma hos mig och titta på fyrverkerier och dricka champange eller cider eller nåt att skåla med ivarjefall. Sen ska vi ut igen eller för sörsta gången eller nåt. Men vi ska ivarjefall ut efter tolvslaget. Om jag tänker tillbaka på förra året så är det jätte mycket som har hänt och  som har förändrats ch jag har förändrats. Både på utseendet och min syn på livet ahr också förändrats. Men bara till det bättre tycker jag :) Och det tror jag nog att de flesta håller med om också. För om, jag kollar på gamla bilder från förra årets jul och nyår och så. Då är både mitt hår och smink förfärligt. Det har jag blivit mycket bättre med måste jag säga. Aja nu ska jag sluta snacka om mig. Idag ahr jag bara vart hemma och fått lite psyk ut brott på min skit dåliga mobil. Jag hoppas verkligen att pappa får sin nya snart så jag kan ta hans nuvarande. Den är inte den bästa, men den är perfekt för mig.

Idag så åt vi Tacos till middag lite mysigt. Men under middagen så pratade vi lite om alcohol och hur man är när man är full o.s.v. Och då frågade mamma hur jag och Willie tyckte att hon och pappa var när dem hade fått i sig lite för mycket alcohol. Och jag kom fram till att pappa är som vanligt fast  MYCKET värre. Hahaha och det är sant. Men ja sånt kan hända när man dricker lite för mycket. Men aja. Idga ska jag nog sitta uppe ett tag och typ kolla på tv lyssna på musik och spela spel. Kankse kolla på nån film också, ja jag vet inte riktigt. Sen så tänkte jag visa er en låt som jag går runt och sjunger på hela dagarna. Säger man visa när man lyssnar, äh spela roll. Aja nu ska ni ivarjefall få ett youtube klipp med låten, så det är bara att trycka på play så börjar den spela.Lay all your love on me. Orginalet är gjort av abba. Men den här låten görs av skådespelarna i Mamma Mia the movie.
Aja Vi hörs senare.

Puss&Kram/nicole,

attention whore

Publicerad 2008-12-30 13:56:02 i ,

God dag! Jag vakande ganska sent i dag. Och jag var hemma helt själv då. Lillebror hade åkt på friåknong och mamma och pappa var på jobbet. Det är skönt att vakna och avra helt själv i huset, haha jag älskar det. Aja nu ahde jag tänkt att berätta lite om igår.

Jag vaknade klockan kvart i sex, så jag gick upp och klädde på mig sminka mig och platta håret. Sen hade jag amssa tid över så jag behövde inte stressa nåt alls. Så jag åt frukost o.s.v i lugn och ro. Sen kom mormor och hämtade mig sen skjussade hon ner mig och Hiep till norra stationen. Och där fick vi stå och vänta ett tag på tåget fast sen åkte det iväg. Och då var klockan kvart i åtta. Fett tidigt men aja. Sen när vi kom till västerås så skulle vi byta tåg. Och då hamnade vi på ett x2000 tåg. Det visste jag inte att vi skulle få åka. Men aja sen efter en lång resa med en irreterande unge brevid oss så var vi äntligen framme i Stockholm. SÅ vi började gå runt i affärer och det gjorde vi hela dagen. Eller ja vi fikadd ju och åt mat o.s.v. Men annars så gck vi bara in och ut i affärer. En sak som jag hatar med Stockholm är alla fåglar. Annars älskar jag Stockholm. Ja jag har egentligen inte så jätte mycket mer att säga.

mina geek brillor är bäst :D

Puss&Kram/nicole,

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela