Nicole

30november

Publicerad 2008-11-30 20:08:57 i Livet,

Godkväll! Idag så blev det ingen julskyltning för den avr på morgonen typ. Så då sket jag i det. Jag avr istället på hockey match med Egnoz och Hananananana. Det var väl rätt tråkigt att kolla på hockey men vi pratade ju mest. Så ja lite roligt var det väl. Jag kanske inte kommer ha något tillfälle att skriva i veckan p.g.a. att mitt internet har dött. Ja helt dött är det. Fast pappa försöker fixa det nu. Så just nu sitter jag vid min mors dator, som är seg som tusan. Men ja det finns ju inget jag kan göra åt det. Jag kollade nyss på Gossip Girl, så nu ska jag snart sova. Eftersom det är skola imorgon. Men aj vi hörs förhoppningsvis imorgon ciao!

Puss&Kram/nicole,

1 advent

Publicerad 2008-11-30 10:54:14 i Livet,

Ja då var det första advent idvent idag då. Nu är det det typ 4 veckor kvar till jul och det är ju kul. Idag så ska jag nog ner till Julskyltningen vid stan och typ köpa pepparkakor.  För pepparkakor är gott. Igår skrev jag ingenting för jag kom hem rätt sent och jag avr trött och pallade inte skriva nåt. För jag hade egentligen inte så mycket att skriva om. Men igår så var jag ivarjefall med Egnoz&Hiepojken. Vi avr först ute sen gick vi hem till Amanda, som man inte har vart med på jätte länge. Så det var väl lite kul. Vi webba med lite folk och så. Ja sen gick vi hem till EGnoz och kolla på nåt tv-program som hette Habib. Haha det var lite små kul. Sen gick vi ut igen, sen gick vi till Amanda igen. Och då gjorde vi typ samma sak. Webba med folk snacka och lyssnade på musik igen. Men jag hade rätt så kul så ah. Sen så gick vi hem och jag typ kolla på film/tv och så.  Ja det var gårdagen.

Och idag så är den typ Life of Ryan maraton på Mtv. Från klockan 11.00 till 16.00. Jag ska lätt kolla. För han är så söt, en riktig snygging. Hahaha. Ja sen så ska jag ju somsagt troligtvis ner på stan. Jag ska lätt åka den där tomtevagnen. Haha men ja nu ska jag fixa mig, sminka mig o.s.v. Men vi hörs senare. Då ska ni  få Dagens låt. SOm är riktigt mysig så puss!


Puss&Kram/nicole,

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela