Nicole

You are the only one that need's to know!

Publicerad 2008-10-31 21:53:52 i Livet,

Halloj!
Det blev inte att sätta några ljus vid kyrkogården idag. Det får bli av imorgon istället. Istället så har jag setat och tittat lite på Idol. Och det brukar jag inte göra men idag så gjorde jag det. Det var ju rätt så bra. Men jag har ingen favorit. Men jag tycker faktist att Johan Palm ska ut. Han kan inte sjunga. Men ja nu har jag setat och tittat lite på kläder på lite hemsidor. Och jag blir helt kär.  Jag skulle vilja ha en riktig stickad tröja nu til vintern, en mysig och stor. Sen skulle jag kanske till och med vilja ha en päls. Fusk päls då. Ingen riktig. Och fina fuskpälsar finns det på H&M och Bikbok. Btw så har Bikbok fått in massor med nya fina kläder. Det kanske blir så att jag köper nåt när jag drar och shoppar nästa gång. Men nu så ska jag gå och äta varma mackor med min kära familj. Eller ivarjefall 3 fjärde delar av den. Min lillebror är och tigger godis. Han är 12 år och är ute och tigger godis. Aja han gör det inte för att det är kul han gör det för att få godis. För han och hans fågelholks kompis har bara varsin scream mask och vanliga kläder. Så dem tar det inte så seriöst. Jag har sett nu på Disney Channel. Att det kommer börja en min serie. Mer som en dokumentär på Jonas Brothers turnne. SOm dem hade i somras. Och det börjar redan imorgon bitti så det ska jag nog titta på. Men nu ska jag gå och äta varma mackor puss hej!

Puss&Kram/nicole,

Swing Swing

Publicerad 2008-10-31 16:21:21 i ,

Ja hej hallå!
Nu har det i varjefall slutat snöa. Men endå usch hela gården är snötäckt. Idag ska jag ju somsagt till kyrkogårn. Med Elin tror jag. Kanske fler det får vi se. Sen senare ikväll så ska vi kanske ha en lite filmkväll här i mitt hus. Och då blir det troligtvis skräck filmer. Men vi får se, för det är ju inte säkert att det blir nåt, men vi får ju hoppas det. Jag sitter och kolla på Disney Channel& lyssnar på The all american rejects. För att jag är en riktig cooling.
 
Lite ego måste man va ibland :D

Puss&Kram/nicole,

Jag ser det snöar,jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Publicerad 2008-10-31 10:33:29 i Livet,

Godmorgon!
Nej det är verkligen inte roligt. Det snöar. Och det är mycket också. För det har hållit på hela natten. Det är så mycket snö så man måste skotta. Plogbilen har till och med vart och plogat. SÅ här ska det se ut i December inte i slutat av Öktober. Men när jag ser all snö så blir jag verkligen på ett juligt humör. Så jag längtar tills julen, jätte mycket. Att köpa julklappar och få julklappar sitta och dricka glögg&lyssna på jullåtar. Jag tror faktist att jag ska ladda newr några nu som jag kan sitta och lyssna på. Men först så ska jag äta frukost. Och idag blir det nog en macka och en kopp té vi hörs senare puss!

Puss&Kram/nicole,

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela