Nicole

28 februari

Publicerad 2009-02-28 14:51:11 i Livet,

tjena! Igår var jag i Borlänge med familjen + Hiep. Jag köpte lite smått och gott sånt som jag skulle köpa. Förrutom dop kläder. Så det får väl bli något jag har här hemma. Men det jag köpte var, nya skor, örhängen,tights,trosor och en tröja. Jag tror att det var allt. Men ja inget märkvärdigt var det ivarjefall. Sen på hemvägen så åkte vi förbi Martin&Felix, sen hem. DÅ avr klockan kanske sju. Och vi åkte dit vid 10. Så vi var i Borlänge hela dagen. När jag kom hem så fick jag ett telefon samtal från Elin. Hon undrade om vi skulle ha filmkväll och så som vi hade pratat om tidigare i veckan. Det visste jag inte om vi skulle ha, men hon kom ivarjefall hem till mig. Och sov kvar här. Vi kollade på Queer as Folk, haha inget ovanligt. Fast då somnade jag en stund eftersom jag har sett avsnitten minst fyra gånger redan. Men jag vaknade igen och då var klockan kanske tolv, haha. Så då tog vi lite kvälls fika sen satt vi vid datorn och sncaka med folk på msn och så. Sen somnade vi kanske vid halv tre! ;D Men det är skönt och nice och så. Och nu har jag nyss ätit lunch och Elin har åkt hem. Ikväll blir det nog norberg med Loviza, men vi hörs senare. HOOJ!

Gammal bild på mig och söt elin (K)

Puss&Kram/nicole,

23.14

Publicerad 2009-02-26 23:14:46 i Livet,

Tjena! ;D Denna dag såg ut att bli en sån där tråkig dag som man bara inte gör något alls. Och så trodde jag att det skulle bli idag. Hela dagen trodde jag det. Men sedan fick jag ett smatal av Egnoz som undrade om hon Hiep & Amanda kunde få komma på besök till mig. Så jag svarade ja. Efter ett tag kom dem hem till mig. Vi lyssnade på musik kollade på du är vad du äter, tog massa kort på Egnoz. Sen så lyssnade vi också på spökhistorier. Tok mysigt. Vi snackade också i telefon med /dona vibration & filosofiska jimmy. Trevlig kille den där jimmy. Haha sen efetr ett tag så drog dem hem, men dem var här ivarje fall minst två timmar. PÅ dagen idag har jag ätit nudlar och tittat på "Queer as Folk" tok bra. Jag blev helt förälskad i serien när den visades på kanal5's pride vecka i somras. Och nu har jag laddat ner serien och även säsong två (K). Så bra även fast man kanske kan bli lite äcklad ibland. Haha Och nu snackar jag inte om den dåliga amerikanska versionen, utan orginal versionen den engelska. Eller man kanske säger brittiska. Äh w/e.

BIlder från kvällen kommer imorgon. (K)

Puss&Kram/nicole,

02.16

Publicerad 2009-02-26 02:16:14 i Livet,

GOdnatt! Ett litet sånt här busigt inlägg på natten är det här! MIn mamma blir inte glad när hon kommer läsa det här men nu lever jag livet (K) hahaha. Jag busar med amanda på msn! FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSIGT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MTV är igång med musik och jag är glad och så, helt onödigt inlägg jag vet. Men man älskar't! :DDDDDDDDDDDD Av någon anlednign så är jag ja glad som sagt, vet ej varför. Imorgon är det torsdag och då ska jag göra jag vet inte.. Sen är det Fredag (K) hej då! KYssssssssssssssssssssssssssssssss!


Puss&Kram/nicole,

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela