Nicole

SKINS

Publicerad 2010-08-31 22:36:11 i Livet,

In i duschen, skins sen sova antar jag.
Kvällen spenderades hos Linnea med en jävla massa människor. Men börjar sakna min mor, far och lillebror lite nu. Fast Willie saknar inte mig, åh livet suger. Nejdå, eller? Ne lite. Mår faktiskt riktigt bra här. Här lärt känna jätte många trevliga människor. Men ska bli kul att träffa familj, släkt och vänner i helgen. Och även få tillbaka min system kamera, ögonskuggor och lite saknade kläder. Ska nog även ta med mig vinter jackan.

Söt jag va i Mars 2009.

BROWN EYES

Publicerad 2010-08-31 17:43:40 i Livet,


Oktober, eller kanske September förra året. Linserna... åh vill ha!
Klyftpotatis med stekta quorn bitar och morötter. Lite konstigt men gott var det.
Glor på Las Vegas och lyssnar på Camp Rock's soudtrack? Hahaha asså, jag gillar inte ens musiken. Men jo tydligen så gör jag det nu. Efter Las Vegas så drar jag nog över till Linnea. Eller nåt. Usch va jag är trött. Och kissnödig märkte jag nu. Toaletten dirrr!

POTATO

Publicerad 2010-08-31 15:41:57 i Livet,

Slutade halv tre idag istället för kvart över, så det var ju ganska skönt. Var hemma vid tjugo i och nu ligger jag här och gör ingenting. Ska snart börja laga någon mat. Lagar jämt mat så att jag kan äta den medans jag glor på Las Vegas. Jag vet inte varför det blir bara så. Jag gör så att det blir så antar jag. Dagens rätt blir klyftpotatis och ... något? Blir säkert skitgott. Jag är bättre på matlagning än jag trodde. Och det känns ju ganska skönt.

FIN!!

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela