Nicole

It's hardcore, honey

Publicerad 2010-12-31 13:45:08 i Livet,
En blandning av dessa tre är hur jag kommer se ut ikväll, i alla fall i mitt huvud. Sen får vi se hur det går med det. Men jag hoppas på det bästa. Och jag är ju kapabel till det, det lovar jag. Så ja. Ska städa lite, sen åka och sola med mamma. Sen börjar jag fixa mig tror jag. Vid 6 kommer det folk hit för middag, efter det drar jag iväg för andra äventyr.

Day 13 – This week

Publicerad 2010-12-31 13:00:00 i Listan,

Måndag: Shpopping med mami i Västerås.
Tisdag: Umgicks med Loviza, solade.
Onsdag: Shopping i Västerås med Hiep och Felicia.
Torsdag: Shopping i Örebro med mamma, pappa och Willie.
Fredag: Vaknat, bloggat och framför mig väntar förhoppningsvis en underbar kväll..?

Willie får va med på bilden, endast för att mamma tyckte att den senaste bilden jag la upp på han var grotesk oså.

2010

Publicerad 2010-12-31 12:20:00 i Livet,

JANUARI:
Började med fortsättning på nyårsfirandet. Lyckades faktiskt se bra ut på nästan alla bilder på nyår. You go girl typ. Det fortsatte med lan med Loviza och Hiep, men det slutade med att det bara var jag som var vaken och lyssnade på Hannah Montana. Lovizade skapade även gruppen "Vi som vill skjuta Nicole Spinord i huvudet" Det gick med fler medlemmar än väntat och de flesta ville faktiskt skjuta mig i huvudet. Jag färgade min sidecut rosa. Skolan började igen och var stolt för att jag fick engelska hat läraren coy att gråta .Började oroa mig över Gymnasievalet, gick ut varje helg för att träffa en typ kompis, hittade drömskolan och åkte iväg för att kika på den.FEBRUARI:
Skickade in gymnasieansökan, GYRO blev mitt förstahandsval. Glömde fira ett års vänskap med Loviza. Var på en liten alla hjärtans dag fest som Loviza arrangerade i sitt hus, mycket trevligt. Spelade in underbara videosar där jag sjunger. Började lyssna på The Clash konstant. Hiep var inne på min facebook,msn och blogg och spökade. Tjatade om någon Mr.X som då tydligen var mitt livs stora kärlek. Fick lov och hälsade på donken och en gammal volvo bil dagligen med Loviza. Gjorde egntligen inte så mycket.


MARS:
Började med lov tror jag...? Jag hällde varmt vatten på snön. Jag och Loviza åkte till Stockholm för att se Tokio Hotel. Det var Lovizas julklapp liksom. Min telefon gick sönder och jag fick en lånetelefon jag inte förstod. Skrattade så att jag grät väldigt mycket. Älskade livet p.g.a ett bandsläpp från Peace and Love, DANKO JONES! Loviza döpte sig och jag klappade henne på huvudet. Läste om sekter i skolan, Folkets Tempel och Jim Jones för att vara mer specifik. Mamma fyllde år. Började ha med ordet korv i alla blogg rubriker. Hade småkalas hos mig.APRIL:
Fortfarande nervös över intagningen på gymnasiet. Flög till blåkulla med Loviza. Åkte och badade i Gustavsvik med Lovi och Felli. Somnade med leopard skorna på och fick ont i fötterna. Fixade en klädställning av en gammal torkhängare eller nåt. Kom preliminört in på gyro, tjiho. Blev kär, gick ut och lämnade ägg. Skulle tona håret sand bondt, det blev brunt. Fick ett nytt urtufft namn på facebook. Nikjorv Kov Nicole Spinord. Felicia fyllde år. Skins var det enda som betydde något för mig. Skapade rabalder när jag skrev om bajs på bloggen. Var på Norbergsmarknad. Slutade lita på psykologer, dem slår ju ihjäl folk. Åkte till Hallstahammar för att fira valborg och ny månad.MAJ:

Mådde bra efter Valborg. Morfar fyllde år. Åkte till Barcelona och Sitges med familjen. Kom hem, åkte till Felicia direkt från flygplatsen. Umgicks med henne, Loviza och random grabar typ. Loviza fick en löspenis och en hatt. Mormor fyllde år, mamma och pappa hade bröllops dag och Willie fyllde år dagen efter. Var brun och i skolan som vanligt. Hiep fyllde år. Almir kom på besök till lilla Fagersta. Skrev världens finaste dikt med Hiep. Hade pool party. Fick MVG i musik, en av de lyckligare dagarna i mitt liv.JUNI:


Var i skolan. Hade halsfluss. OS i skolan. Luftgitarr för hela skolan. Skol avslutning. Kusins student i Västerås. Felicia tvivlade på min kunskap om The Clash. Var fast på Lovizas pappas jobb till 2 på natten. Sjöng Stella med Ida Maria konstant. Spelade kubb på Coop parkeringen. Träffade på Aliens. Gick hem i spöregn. Försökte få på en kondom på huvudet. Blev slutgiltligt intagen på gyro, älskade livet. Midsommar afton. Peace&Love.JULI:

Peace&Love. Var på Danko Jones signering. Eclipse på bio. Drog till farmor och farfar och chillade där ett dygn med Lovi och Felli. Var i västerås på powermeet hehe. Sommarjobbade. Åkte på spontan resa till Rullsand med Loviza och Felicia. Drog till Avesta på Skatefestivalen. Drog till Stockholm för att glo på Kristian Anttila, sov på en bänk. Kirrade en underbar korvtjejnicole spelnings lista.
korvtjejnicole


AUGUSTI:

Orkade inte med bloggen, tänkte lägga ner den. Flyttade ut till friggeboden. Gjorde nagelförlängning. Plankade in vid fagersta hallen och badade. Smög oss upp på ringvägs taket och chillade där ett tag. Packade som en galning. Flyttade till Hultsfred. Träffade underbara människor. Började skolan. Sa farväl till mamma pappa och Loviza. Nollninig i Hultsfred.SEPTEMBER:

Började förstå mig på Hultsfred lite bättre. Festade dock dgligen typ, inte okej. Åkte till Fagersta första gången efter flytten. Blev rödhårig. Fyllde år. Hade en bra födelsedag. Åkte till Linköping och shoppade med Linnea. Var muslimsk cykeltjuv. Fick åka tåg hem en andra gång. Tågen krånglade och var 2 eller 3 timmar försenade. Skolfoto i skolan. Loviza och Felicia kom och hälsa på i Hultsfred. Goda ungar i stålhagen attackerade mig.OKTOBER:

Fick äta godis igen, efter ett års godislöfte. LAKRITS <3. Åkte på P3 live session med skolan. Åkte tillbaka till Fagersta. Skaffade matbloggen. Maskerad. Kirrade emmaboda biljett. Tog ut min läpp piercing jag hade haft i 2-3 år? Laser Dome med skolan. Rookie festivalen, festade lite med Adept oså. Sov och städade.NOVEMBER:

Höstlov. Dansade riverdance i köket i Fagersta. Åkte till Avesta för att klättra träd med Loviza. Vi körde även med mustach. Klippte lugg. Körde hårt med tutor med Fideli, Felicia och Alice. Övningskörde. Mamma och Pappa körde mig tillbaka till Hulsfred. Piercade mig i läppen. En Angel Kiss blev det ja. Bakade julgodis med Lisa. Spelade in musikvideo till skolan. Ja allt ba chillade oså. Var på gymnasiefest. Började packa väskan för hemfärd.DECEMBER:

Packade klart väskan och städade. Hade pluggnatt med Lisa. Vi dygnade och pluggade och drack kaffe. Vi drog till skolan. Mamma, pappa och Willie kom till skolan. Hade utvecklingssamtal(?) och en redovisning. Sen åkte vi iväg med Lisa. Skjutsade hem henne. Jag var trött efter vakna natten. Det var hon också. Kom hem, sov åkte till Västerås. Började färga Lovis hår. Åkte till sjukhuset i Västerås och plockade bort mina halsmandlar. Spydde genom näsan mådde dåligt i minst 2 veckor efter operationen. Blev fett poppis p.g.a en video pappa spelade in under min uppvakning. Började skriva listan. Julafton fick myckt mycket fina grejer. Fortsatte med listan mellandags shoppade. Och nu är vi här, idag, nyårsafton.Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela