Nicole

Väck mig, Släck mig

Publicerad 2010-07-30 19:44:46 i Livet,

TIDSFÖRDRIV, TIDSFÖRDRIV MEN DET ÄR MITT EGET LIV!
Jag har seriöst sjukt tråkigt.
Synd att mina kompisar är jborta/ska bort annars så hade ju jag haft kul nu. Eh synd att jag knappt har några kompisar. Kanske ska skicka ut ett massutskick. Inte för att det kommer hjälpa. Längtar tills Felicia kommer hem. Tråkigt utan henne. Hehe gulligt skrivet av mig.
Så i brist på annat så ska jag måla om min naglar och glo på mer How i met your mother. Allt anant man brukar göra när man har tråkigt har jag redan gjort. Lockat håret, provat kläder. Jag ser sjukt uppklädd ut nu. Men vem bryr sig, ingen kommer ju ändå se mig idag.

Around here

Publicerad 2010-07-30 17:23:55 i Livet,Jag vill bli mörkhårigare, jag ska ha ett livat samtal med min mor om detta.
Tills dess tänker jag gå in i en djupare deprisson. PUFF PUFF PUFF DÖ! Typ så, snuskigt. äckligt, usch. Det är en konversation i mitt huvud, den sker mellan mig och mig. Oj då, jag menade en monolog. Eller mongolog passar nog bättre in på mig. Lägg in mig på psyket innan det är försent snälla. Jag har numret till psyk akuten, jag lovar. Jag tvekar inte att slå in det och ringa för att dem ska ta in dig. Oj jag mena mig.
Hejdå

I'm crazy lika a fool

Publicerad 2010-07-30 15:59:03 i Livet,

Solen skiner och träden svajar.
Jag är en aning deprimerad, hösten är snart här, jag flyttar snart.
Loviza är negativo när det gäller flytten. Pucko pucko pucko pucko. Det ska hon inte vara. Det ska du inte vara LOVIZA! Men lite förändringar kommer det ju bli. Vart bor du då Nicole? Fagers... Jag mena Hultsfred. Lite konstigt blir det ju. Men det är väl abra att vänja sig.

Ska sminka mig, hejdå.

Boney M. – Daddy Cool
DJ Mix Master – Hands Up (made famous by Ottawan)


nyår

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela