Nicole

DUCK

Publicerad 2010-11-30 16:25:54 i Livet,

Nu tvättar jag mina egna kläder för sista gången iår.
Det känns skönt? Börjar också på att städa lite och packa väskan sakta. Det här ska nog gå bra. Fortsätter imorgon och på Torsdag dock med städning och packning. Skrev att jag skulle gymma imorgon, men det ska jag inte. Gyro har öppet hus och jag ska vara där och skrämma iväg alla nya ettor. Skoja, eller?

Ska nog baka pepparkakor med Lisa senare. Vi kör allt juligt nu, bara för att vi missar det sen. Jag och Lisa hade planerat att  ha julgran och allt. Men sen drar ju jag nu så då blir det inte så. Lite tråkigt. Men då fixar vi allt juligt den här veckan istället. Det blir gott.

Jag vet inte vad som hände idag, helt plötsligt fick jag mycket kommentarer från randoms. Har jag blivit länkad någonstans eller nåt?


Tja duckface,

N L L

Publicerad 2010-11-30 11:04:54 i Livet,

Sara ba överraskar mig.
"Sara Blomheden har taggat 5 bilder på dig"
Sara har alltså gjort ett album med bara jätte fina bilder på mig. Jag tackar och bpckar Sara, verkligen jätte snällt. Är så sjukt glad. Tack Sara, kan inte sluta tacka dig oså.

Det gick bra på stan eller ja i centrum. Hultsfred har ju inte så mycket av stad. Nu jobbar vi på Top 10 jul låtar. Vi valde tre var. Jag Linnea och Lisa då.
TOP 10 N L L
Våran lista då då.

TRÖTTER

Publicerad 2010-11-30 10:08:52 i Livet,


Hej jag är trött.
Simmade efter skolan igår med Lisa. Duktigt. Idag ska vi leka i snön, sött oså jag vet. Imorgon ska vi gymma och på Torsdag ska vi simma igen. På Fredag åker jag hem, på Lördag åker jag till Västerås. På Söndag vilar jag och från tolv slaget fastar jag. På Måndag opereas jag och resten av veckan ligger jag haldöd i min säng och gråter för att min hals dödar mig.

Nu ska jag ner på stan för att göra ett jul repotage/enkät åt Nya Tidningen i Hultsfred.

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela