Nicole

JAG

Publicerad 2012-10-31 21:59:13 i Livet,

Det första jag tänker på när jag möter en människa är näsan, inte ögonen, attityden eller kroppsspråket. Näsan. Om jag klagar på någon gällande utseéndet så är det näsan jag kommenterar. Jag kan lätt känna mig sviken, gällande allt. Speciellt när det gäller vänner. Jag har typ mått relativt psykiskt dåligt sen slutet på Augusti. Den gången på dygnet jag känner mig genuint lycklig är den stunden jag spenderar på gymmet tills jag lägger mig i sängen. Har du en gång "sårat" mig kommer jag aldrig glömma det. 
 
Nu har ni lärt känna mig bättre, kul va?
Nej.

DAGENS NYHETER

Publicerad 2012-10-31 09:52:45 i Livet,

Pappa fyllde år igår. Så grattis till gubben som nu är 46 år. 
Idag är det dag 2 på mitt kostschema, det är inte jätte jobbigt men inte jätte kul heller. Det är typ "130 g köttfärs, 150g potatis, valfri mängd grönsallad. Man får använda kryddor, krossade tomater och lök som smaksättning". Men det kommer förmodligen göra skillnad sen, så jag har hopp liksom.
 
Neulash är numera förbjudet att sälja i Sverige. Kommer bli lika ful och få lika fula ögonfransar som jag hade för ett år sen. Jaja, what to do?
  
Klockan tolv börjar även dagens träning. 
WÖöÖö typ.

SNÖ

Publicerad 2012-10-29 17:23:02 i Livet,

Har bokat tatueringstid, så den 28 December ska min underarm fyllas med färg. Excited. Har även haft körlektion i snökaoset och det gick skitbra. OCH så har jag haft första träningen med PTn och fått ett kostschema. Skitkul, kommer ha träningsvärk imorgon. Nu ska jag och mor handla mat, keso ska inköpas i stora mängder. 
Utanför oss imorse, det har endast tillkommit mer snö.

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela