Nicole

Hallå?

Publicerad 2013-05-22 11:06:34 i Livet,

Sanningen är den att jag jävligt lökig, kan knappt skriva pga nagelförlängning, lite ledsen pga siesta men annars mår jag bra. Om två veckor och några timmar har jag tagit studenten. Om typ 16 dagar får jag träffa Sara igen och jag är bara glad liksom.
 
Men det är ändå något där som gör att jag har lite ångest och att jag suckar när jag tänker på livet. Jag tar studenten, kommer jag någonsin gå i skolan igen? Jag vet inte. När jag jobbat klart i sommar, kommer jag verkligen flytta till London då? Eller kommer jag känna mig alldeless för bekväm i mitt barndomshem och mitt gamla flickrum i Fagersta? Vet ingenting. Massa frågor, inga svar.
För lat för att sminka mig, det är okej. Är brun och fin liksom.

GETHAKA POSÉ

Publicerad 2013-05-20 21:34:58 i Livet,

Förrutom varandra så hade vi även dessa två som våra dejter under kvällen. Men vi hade det skoj, även om de flesta försvann efter middagen. Dansade till en dålig flamingo tjuv som dj, drack lakritsshot, vandrade tusentals meter. Slutade med kebbe och en bilresa tillbaka till Hultsfred. Även om hat människan satt bara någon meter bort så hade vi kul. Även om han var en otrevlig jävel ännu en gång så hade vi det kul.Sköj, hejdå.

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela