Nicole

20's och jobb

Publicerad 2013-11-27 18:35:37 i Livet,

I Lördags firade vi att Amanda blivit 19-åring och vi firade det storslaget. En födelsedags fest i riktig Gatsbyanda. Och det var så sjukt kul då alla faktiskt gått all in med klädseln. Sen att det bara var vi i vårat sällskap som var klädda i 20-tals utstyrsel på krogen sen spelade inte så stor roll.
 
Idag har jag även skrivit på anställningspapper så jag är nu återigen anställs på Malmen som vikarie. Vilket känns så sjukt skönt, efter att ha gått jobblös hela hösten. Även om det bara är tillfälligt så är det alltid något. Så jag är riktigt glad.
 

Ofattbart

Publicerad 2013-11-10 00:18:18 i Livet,

Det är så ofattbart, att tänka att du inte finns längre. Känns så fel att tänka "nej men nu finns du inte här längre". Samtidigt som du är med oss hela tiden, ditt skratt, dina fina dikter och ja hela du. Även fast vi har varit med om begravning, sett dödsannonsen och till och med sett dig. Fina vackra farmor för oss kommer du alltid att leva vidare.

Grattis farmor ♥

Publicerad 2013-11-08 23:19:52 i Livet,

Jag har skrivit ett blogg inlägg till dig varje år, när det vart din dag. Och idag är det din dag igen och det kommer det att alltid förbli.
 
66 år skulle du ha blivit idag. Det har varit en känslosam dag med begravning och fin familj och släkt. En fin dag för att fira dig och hylla dig som den underbara person du va, för det förtjänar du fina farmor. Du kommer alltid va saknad och jag älskar dig. Hoppas du har det bra där du är nu ♥. En sån fin person och förebild. "Så vacker så rar, ja helt underbar" så skrev du till mamma en gång men det passar lika bra in på dig underbara du. Grattis farmor!!
 

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela