Nicole

///

Publicerad 2014-01-26 16:58:09 i Livet,

Jag funderar ofta på hur jag agerar påverkar mig, andra och om det egentligen har en mening i tiden. Om det jag gör faktiskt ens har en mening. Eller om jag bara lever för att sedan dö. Om det ens finns en anledning till att allt blir som det blir eller om bara är av en slump. Om jag hade gjort det på ett annat sett hade resultatet blivit detsamma eller på ett helt annat sätt? Varför man gör som man gör om jag verkligen bestämmer själv. 

Snälla ut med det gamla

Publicerad 2014-01-10 22:39:54 i Livet,

Har varit timvikarie i en vecka typ och har redan jobbat ihjäl mig känns det som. På Söndag ska jag jobba 15 timmar. Jag trivs även om det faktiskt är både väldigt psykiskt och fysiskt jobbigt. Men att aldrig veta när man jobbar osv är faktiskt jobbigt, att aldrig kunna planera sin dag då dem kan ringa in mig så gott som när som helst. Men jag får jobba och kommer snart ha råd att flytta bort från livet typ. 
 
Ja sen är det ju 2014 som ni vet, ett år som förhoppningsvis blir mycket bättre än 2013. Ett år med svårt och jobbigt i skolan trots student osv, där farmor gått bort och även en annan släkting men på en lite längre väg. Det är inte kul. Inte alls. Kan knappt komma på en enda höjdpunkt med 2013 och det är ah inte kul. Hoppas att detta år blir bättre. Ser fram emot ett år med lite framgångar.
 
Lite från 2013 och Instagram.
 
 
 

Om

Min profilbild

Nicole Spinord Björnbom

19-åring, vikarie inom vården med ett tråkigt liv i bruksorten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela